Hodoğlu Ortaokulu

WEB https://hodogluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : HODOĞLU MAH. HODOĞLU CAD. HODOĞLU İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 59 /1 İÇ KAPI NO CİHANBEYLİ / KONYA
VİZYON : İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten nesiller yetiştirmek.
MİSYON : Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli : Tam gün öğretim vermekteyiz.
Saatler : Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati : 15:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Katı yakıtlı kalorifer
Servis :
Ulaşım : 2020-2021 eğitim öğretim yılında hem Konya İl Merkezine, hem Cihanbeyli İlçe Merkezine gidiş-geliş yapan öğretmenlerimiz vardır. Özel servislerle ve şahsi araçlarla ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri : Yerleşim yeri köydür.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul il merkezine 85 km. mesafededir. İlçe merkezine 33 km. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :